Çömlek Tavada Kuşbaşı
Tarif:
Viapot Antep Tava ürünümüzün içi terayağ ile yağlanır, kuşbaşı etler tavaya yerleştirilir, üzerine kesilmiş yeşil biberler eklenir, damak zevkinize göre baharatlarınızı koyduktan sonra en üste kesilmiş domatesler konur tuzlanır ve üzerine tereyağ parçaları konarak fırınlanır.
Toprak Tavalarımız sayesinde uzun süre sıcak kalacak yemeğinizi afiyetle yiyebilirsiniz.
Kullanılan Viapot Ürünü: Antep Tava (ürüne gitmek için tıklayınız)
Alternatif ürün Belgrad Fırın tepsi Online Sipariş ile satın almak için buraya tıklayınız
Tarif için uygun diğer Viapot Ürünlerimiz:
Bakü tepsi, Belgrad Tepsi, Bornova tepsi, Kestel Kase, Mikonos kase